Ruilen, reparareren of retourneren

Log in om

  • Makkelijk het product te vinden wat je wil retourneren of repareren
  • Je retour of reparatie te volgen
Invoer is verplicht
Invoer is verplicht
Invoer is verplicht
Gelukt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product heb je 3 opties: 1. Je product gratis ruilen voor een ander product 2. Je product laten repareren 3. Je product gratis retourneren en je geld terug laten storten. Na 14 dagen wordt je product altijd gerepareerd. Je kunt je de retour online aanmelden.
De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd: gepersonaliseerde artikelen waaronder maatwerk bestellingen, vouchers, cadeaukaarten en tegoedbonnen. Ook als ze nog niet gebruikt zijn,
Binnen 14 dagen kun je je product voor retour aanmelden. Dit kan via je account of via het online retourformulier. Na aanmelden heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis op te sturen. Je kunt kiezen om jeproduct gratis te ruilen of om je geld terug te laten storten. Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.
Ja, je mag je product uitproberen zoals je in een winkel ook zou doen. Bevalt het product niet? Dan kun je deze retourneren. Het is dan wel belangrijk om je product in de originele staat en verpakking terug te sturen. Zo kunnen we er nog iemand anders blij mee maken.
Meld je retour aan via je account of via het retourformulier. Wij nemen contact met je op over de methode van retour en aanvullende instructies. In elk geval dient het in de originele verpakking te worden geretourneerd. Vul eventueel aan met extra verpakkingsmateriaal/containerzakken. Verwijder zo goed als mogelijk originele labels of plak het af.
Dit ligt aan het specifieke product. We bieden voor kleine producten een andere oplossing danvoor grote producten. Grotere producten komen we in de meeste gevallen bij je thuis ophalen.
Goedkoper product Je ontvangt het restbedrag binnen 5 dagen na ontvangst op je rekening. Duurder product Je ontvangt van ons een betaalverzoek voor het restantbedrag. Zodra we je betaling binnen hebben, sturen wij het product naar je op.